Kjoler

De sødeste og fineste kjoler til baby og børn til yderst rimelige priser, kan du finde her. Små prinsesse drømme kan komme i opfyldelse i form af tyl, blomster, sløjfer, similisten og krystaller. Kjolerne er meget velegnede til brudepigekjole, blomsterpigekjole og andre festlige anledninger, hvor en fin festkjole er på sin plads. Vi vil rigtig g...

De sødeste og fineste kjoler til baby og børn til yderst rimelige priser, kan du finde her. Små prinsesse drømme kan komme i opfyldelse i form af tyl, blomster, sløjfer, similisten og krystaller. Kjolerne er meget velegnede til brudepigekjole, blomsterpigekjole og andre festlige anledninger, hvor en fin festkjole er på sin plads. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, med at finde den helt rigtige kjole til din pige, og kan også special designe jeres helt egen fine tyl kjole. Hvis du skal have en helt speciel fin kjole, så kig her. Størrelser fra str. 68 op til str. 128.

Mere

Kjoler  5 varer

Underkategorier

  • Kjoler til piger

    Se vores lækre udvalg af pige kjoler til din prinsesse. Her er ikke sparet på blonder, tyl og chiffon og passer både til festlige lejligheder, samt til hverdag. Tag på opdagelse i kjole udvalget og mix det med et par strømpebukser, top og eventuelt en bolero. Du kan finde almindelige hverdagskjoler, dog er mange af kjolerne meget velegnet til brudepigekjoler til børn til bryllup eller andre skønne lejligheder, hvor festligt tøj kommer på tale.

  • MargretheCouture

    Smukke one-of-a-kind kjoler perfekt til den kræsne fotograf eller prinsesse. MargretheCouture er din forsikring om at du køber en kjole, som kun findes den ene af på markedet.

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5