Hårpynt

Hårpynt til baby og børn. I denne kategori finder du hårspænder, hårbånd, hårclips, hair ties og hårbøjler til små prinsesser. Der er et utal af standard hårbånd i mange farver til piger, og kan matches med en hårbøjle til storesøster. Meget er håndlavet fra MargretheDesigns, og mange af varerne er unikke. Passer perfekt til barnedåb, bryllup el...

Hårpynt til baby og børn. I denne kategori finder du hårspænder, hårbånd, hårclips, hair ties og hårbøjler til små prinsesser. Der er et utal af standard hårbånd i mange farver til piger, og kan matches med en hårbøjle til storesøster. Meget er håndlavet fra MargretheDesigns, og mange af varerne er unikke. Passer perfekt til barnedåb, bryllup eller blot lidt prinsessepynt i hverdagen. Vi kan også hjælpe dig med at få special lavet hårpynt til netop din pige. Kontakt os på info@akrobath.dk, og fortæl os lidt om, hvad du ønsker lavet.

Mere

Hårpynt  142 varer

Underkategorier

 • Hårspænder

  Her finder du søde håndlavede hårspænder til børn og baby. Gå på opdagelse efter hårpynt til prinsessen, hvad enten det er kort, langt, krøllet eller glat hår. Du finder noget her til alle hårtyper og personligheder. Alt er lavet af MargretheDesigns, og vi kan også lave et helt unikt spænde til dig!

 • Hårbøjler

  Her finder du hårbøjler til piger i mange forskellige modeller og farver. Hårbøjler til børn er et stort hit for de små prinsesser, og nemme selv at tage af og på. Vores hårbøjler er alle håndlavede og designet af MargretheDesigns. Vi har mange forskellige hårbøjler, og kan helt sikkert lave en hårbøjle, som matcher et eventuelt hårbånd til lillesøster. Kontrakt os på info@akrobath.dk hvis du ønsker din helt eget unikke hårbøjle.

 • Hårelastikker

  Hair ties i mange spændende farver til både børn og voksne til enhver anledning. De er perfekte til alle slags hår, og er yderst skånsomme mod håret. De er også yderst moderne som armbånd, som pynter i mange strålende farver. Alle elastik båndene er på lager, og kan laves til hårbånd med blomster. På denne måde an du selv vælge dit elastik bånd til et hårbånd, og i samarbejde med os finde ud af hvilke blomster, der skal sættes på.

 • Kalendergaver til...

  Kalendergaver til den lille prinsesse. Lad os hjælpe dig med pakkekalenderen i år. Vi tilbyder kalendergaver i pakker af 6 stk., 12 stk. og 18 stk, hvor du selv skal købe resten af pakkerne. Vi har også den store pakke med 24 gaver, hvor du ikke skal røre en finger selv. Det er nemt, og gaverne falder helt sikkert i god jord ved den lille prinsesse. Alle gaverne er lavet af MargretheDesigns, og mange af dem er unikke hårpynt. De bliver derfor lavet på bestilling, når vi får din ordrer ind. Vælg prinsessen yndlingsfarve, og så sørger vi for at farven har en dominerende rolle i gaverne.

 • Håndlavet hårbånd by...

  Håndlavet hårbånd fra MargretheDesigns. Alle hårbåndene er på standardmål 38 cmeller 40 cm. Skriv i kommetarfletet ved bestilling, hvis du ønsker et andet hovedmål.

 • Hårspiraler

  Hårspiraler til både brud og brudepige er meget populære, da de er nemme at bruge. Få at få det helt rigtige festlook sluttes frisuren eller håropsætningen af med disse søde hår spiraler. De er nemme at skrue ind i håret og strammer og stikker ikke i hovedbunden. Vi har hårspiraler i både guld og sølv look med perler, sten og bling bling. Billige hårspiraler til ethvert bryllup.

 • Hårkam

  Søde hårkamme til brud, brudepige eller konfirmant i sølv eller guld look. Hårkammene er pyntet med sten, perler, fjer og blomster, og er idel til at sætte et brudeslør fast. Alternativt fuldender de enhver håropsætning, da hårkammen nemt sættes fast i håret. Du kan købe en hårkam, som allerede er lavet og klar til afsendelse, men jeg tager også imod specialbestillinger.

pr. side
Viser 1 - 6 af 142
Viser 1 - 6 af 142