Hårpynt

Hårpynt til baby og børn.

I denne kategori finder du hårspænder, hårbånd, hårclips, hair ties og hårbøjler til små prinsesser. Der er et utal af standard hårbånd i mange farver til piger, og kan matches med en hårbøjle til storesøster. Meget er håndlavet fra MargretheDesigns, og mange af varerne er unikke. Passer perfekt til barnedåb, bryllup el...

Hårpynt til baby og børn.

I denne kategori finder du hårspænder, hårbånd, hårclips, hair ties og hårbøjler til små prinsesser. Der er et utal af standard hårbånd i mange farver til piger, og kan matches med en hårbøjle til storesøster. Meget er håndlavet fra MargretheDesigns, og mange af varerne er unikke. Passer perfekt til barnedåb, bryllup eller blot lidt prinsessepynt i hverdagen. Vi kan også hjælpe dig med at få special lavet hårpynt til netop din pige. Kontakt os på info@akrobath.dk, og fortæl os lidt om, hvad du ønsker lavet.

Hårbånd

Hårbånd skal ikke stramme på hovedet og lave mærker. Det er derfor vigtigt at du måler din prinsesses hovedmål og bestiller efter dette. Standardmål er på de fleste hårbånd 40cm med elastisk bånd, som selvfølgelig kan strækkes. Dog kan et pige på 3 år have et hovedmål på over 50cm, og når nu muligheden for at få et tilpasset hårbånd er muligt, så tag i mod muligheden. Din pige vil takke dig.

Mere

Hårpynt  46 varer

Underkategorier

 • Hårspænder

  Her finder du søde håndlavede hårspænder til børn og baby. Gå på opdagelse efter hårpynt til prinsessen, hvad enten det er kort, langt, krøllet eller glat hår. Du finder noget her til alle hårtyper og personligheder. Alt er lavet af MargretheDesigns, og vi kan også lave et helt unikt spænde til dig!

 • Hårbøjler

  Her finder du hårbøjler til piger i mange forskellige modeller og farver. Hårbøjler til børn er et stort hit for de små prinsesser, og nemme selv at tage af og på. Vores hårbøjler er alle håndlavede og designet af MargretheDesigns. Vi har mange forskellige hårbøjler, og kan helt sikkert lave en hårbøjle, som matcher et eventuelt hårbånd til lillesøster. Kontrakt os på info@akrobath.dk hvis du ønsker din helt eget unikke hårbøjle.

 • Hårelastikker

  Hair ties i mange spændende farver til både børn og voksne til enhver anledning. De er perfekte til alle slags hår, og er yderst skånsomme mod håret. De er også yderst moderne som armbånd, som pynter i mange strålende farver. Alle elastik båndene er på lager, og kan laves til hårbånd med blomster. På denne måde an du selv vælge dit elastik bånd til et hårbånd, og i samarbejde med os finde ud af hvilke blomster, der skal sættes på.

 • Håndlavet hårbånd by...

  Håndlavet hårbånd fra MargretheDesigns. Alle hårbåndene er på standardmål 38 cmeller 40 cm. Skriv i kommetarfletet ved bestilling, hvis du ønsker et andet hovedmål.

 • Hårspiraler og hårnåle

  Hårspiraler og hårnåle til både brud og brudepige er meget populære, da de er nemme at bruge. Få at få det helt rigtige festlook sluttes frisuren eller håropsætningen af med disse søde hår spiraler. De er nemme at skrue ind i håret og strammer og stikker ikke i hovedbunden. Vi har hårspiraler i både guld og sølv look med perler, sten og bling bling. Billige hårspiraler og hårnåle til ethvert bryllup.

pr. side
Viser 7 - 12 af 46
Viser 7 - 12 af 46