Til drenge

Lidt søde accessories og festtøj til drenge finder du i denne kategori. Er du på jagt efter en butterfly eller slips til din dreng, er det her du skal lede. Vi har nettets største udvalg af butterfly og slips i forhold til farver med priser fra 25 kr. Vi har valgt farver efter at kunne matche prinsessens kjole til en festlig begivendhed, så du k...

Lidt søde accessories og festtøj til drenge finder du i denne kategori. Er du på jagt efter en butterfly eller slips til din dreng, er det her du skal lede. Vi har nettets største udvalg af butterfly og slips i forhold til farver med priser fra 25 kr. Vi har valgt farver efter at kunne matche prinsessens kjole til en festlig begivendhed, så du kun behøver at handle et sted. Vi kan også klæde brudesvenden på til dit bryllup i et elegant jakkesæt til børn. Så start din søger her, hvis de kære små poder, skal være fine i tøjet. Festtøj til børn 

Mere

Til drenge  7 varer

Underkategorier

 • Slips

  Slips til børn til billige priser. Vi kan nu tilbyde slips i et væld af farver til alle festlige lejligheder. Vi har slips til drenge fra 1 års alderen op til 18 år. Alle vores slips fra 1-7 års alderen er lavet med elastik strop, så de er nemme at få på. Vores slips fra 8-18 år er lange slips, som skal bindes med slipseknude. Så har dit barn brug for at blive klædt pænt på til bryllup, fest eller barnedåb, har vi sikkert et slips i den rigtige farve. Slips fra kun 39 kr.

 • Butterfly

  Butterfly til børn til billige priser. Vi kan nu tilbyde butterfly i et væld af farver og modeller til alle festlige lejligheder. Alle vores butterfly er lavet med regulerbare spænder, så alle aldersgrupper kan bruge dem. Priser fra kun 25 kr.

 • Sixpence hatte

  Søde six pence til drenge i alle aldre. Perfekte til fotografering eller i festlige anledninger. Klæd din brudesvend på med en sød butterfly, seler og en sixpence hat.

 • Seler

  Seler til børn i flere forskellige farver. Smarte til fotografering eller til festlige lejligheder. Selerne passer super godt sammen med vores sixpence hatte.

 • Jakkesæt til drenge

  Festtøj til drenge og brudesvende. Skal jeres dreng klædes pænt på i jakkesæt i god kvalitet, så er det her du skal kigge. Jakkesætte består af jakke i lækker kvalitet, vest til at have inden under og en par super pæne bukser. Størrelsesmæssigt kan du få fra størrelse 2 år op til teenager. 

 • Heldragter

  De sødeste heldragter i sæt til drenge med rhinesten. Gennengående er den store rhinestens krone, som er på både heldragt, sko og hue. Brug sættet til barnedåb, navngivning eller når den lille ny skal hjem fra hospitalet. Lækkert gavesæt til enhver nybagt mor. 

pr. side
Viser 1 - 6 af 7
Viser 1 - 6 af 7