Til piger

Tyl, pallietter, glimmer til de små prinsesser alt til den lille blomsterpige. Vi har stort udvalg af tylskørter til børn i forskellige farver og designs, samt tylkjoler til både fest og hverdag. Du kan matche tylskørtet eller kjolen til din pige med vores toppe eller leggings, så du får et helt sæt. Vi har også et stort udvalg af tøj til de hel...

Tyl, pallietter, glimmer til de små prinsesser alt til den lille blomsterpige. Vi har stort udvalg af tylskørter til børn i forskellige farver og designs, samt tylkjoler til både fest og hverdag. Du kan matche tylskørtet eller kjolen til din pige med vores toppe eller leggings, så du får et helt sæt. Vi har også et stort udvalg af tøj til de helt små prinsesser, så som blondekjoler til dåb eller kjoler til brudepiger.Vi har kjoler til fest til børn, blomsterpige kjoler og brudepigekjoler. Alt bryllupstøj til børn kan du få her.  Alt kan sammensættes med et speciallavet hårbånd fra MargretheDesigns, så du kun behøver at handle et sted.

Mere

Til piger  13 varer

Underkategorier

 • Tylskørt

  Små prinsesse drømme kan komme i opfyldelse i form af en sød tyl nederdel til billige priser til hverdag eller fest. Skørterne er lavet af tyl i flere lag afhængig af model, og elastik i livet, så det passer de fleste piger. Tylskørterne er også velegnede til gymnastik, dans og leg. Vi kan også hjælpe med at speciel designe dit helt eget unikke tylskørt. Så er du på udkig efter et skønt tylskørt, så er det her du skal kigge. Vi kan tilbyde tylskørter til børn fra str. 68 op til str. 122. Enhver pige burde have et tylskørt!

 • Kjoler

  De sødeste og fineste kjoler til baby og børn til yderst rimelige priser, kan du finde her. Små prinsesse drømme kan komme i opfyldelse i form af tyl, blomster, sløjfer, similisten og krystaller. Kjolerne er meget velegnede til brudepigekjole, blomsterpigekjole og andre festlige anledninger, hvor en fin festkjole er på sin plads. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, med at finde den helt rigtige kjole til din pige, og kan også special designe jeres helt egen fine tyl kjole. Hvis du skal have en helt speciel fin kjole, så kig her. Størrelser fra str. 68 op til str. 128.

 • Overdele til piger

  I denne kategori finder du trøjer, toppe og jakker til piger. Vores jakker er nøje udvalgt efter lidt mere prinsesse og eventyr i hverdagen. Så du vil her finde jakker med blonder, blomster og andet pynt, som du ikke finder andre steder på det danske marked. Vores trøjer og toppe er alle ensfarvede, så de man mikses og matches med vores kjoler og tylskørter. På den måde har du mulighed for at købe et helt sæt til prinsesse i lækre farver som passer til hinanden.

 • Heldragter

  De sødeste heldragter i sæt til piger med rhinesten. Gennemgående er den store rhinestens applikationer, som er på både heldragt, sko og hue. Brug sættet til barnedåb, navngivning eller når den lille ny skal hjem fra hospitalet. Lækkert gavesæt til enhver nybagt mor. 

pr. side
Viser 1 - 6 af 13
Viser 1 - 6 af 13