Mest til fotografer

Vi har samlet alle de lækre varer fra MargretheDesigns i denne kategori. Alt er håndlavet, og efter eget design. Alle varerne kan speciallaves til dig og din prinsesse. Vi har over 100 forskellige skal elastikbånd til hårbånd, et utal af farver til vores store tylskørter og tylkjoler, og alt kan laves med pynt efter jeres ønsker og farvetema. De...

Vi har samlet alle de lækre varer fra MargretheDesigns i denne kategori. Alt er håndlavet, og efter eget design. Alle varerne kan speciallaves til dig og din prinsesse. Vi har over 100 forskellige skal elastikbånd til hårbånd, et utal af farver til vores store tylskørter og tylkjoler, og alt kan laves med pynt efter jeres ønsker og farvetema. Der ud over er der samlet mange varer som er ideelle til fotografering. Dog er der stadig skønne og lækre varer i de andre kategorier, som også er perfekte til fotoshoots.

Mere

Mest til fotografer  183 varer

Underkategorier

 • Håndlavede tylkjoler

  Special designede håndlavede tylkjoler til børn fra MargretheDesigns. Her går ægte prinsessedrømme i opfyldelse i form af store luftige tyl kjoler, som er ideelle til brudepigekjoler. Alle kjolerne bliver lavet på bestilling efter de mål dit barns mål, og kun fantasien sætter grænser for hvilket design kjolen skal have. Alle kjolerne i kategorien kan bestilles efter dit barns mål, men ellers arbejder vi ud fra det farvetema din fest har. Leveringstid på kjolerne kan variere efter, om materialerne er på lager, samt andres kunders bestillinger. Hvis du er i tvivl om leveringstid, så kontakt os gerne inden bestilling. Her er muligheden for at få en drømme tyl kjole efter eget valg, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig..

 • Hårbånd by...

  Håndlavede custommade hårbånd til en speciel lejlighed. Alle hårbåndene er håndlavede af MagretheDesigns, og bliver kun solgt unikke eller i få udgaver. Alle hårbånd, med undtagelse af blonde hårbånd, kan laves på specialmål. Det er derfor vigtigt at angive din prinsesses hovedmål under bestilling, eller vil hårbåndet blive leveret i standard størrelse på 40 cm. Men hvorfor tage sig til takke med standardmål, når man kan få et der passer perfekt til samme pris! Hvis du søger et ganske special lavet hårbånd, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi prøve at i mødekomme dine ønsker. Vi har over 130 forskellige slags elastikbånd, og et utal af blomster, sten og pynt. 

 • Mama props

  I denne kategori finder du fotoprops til graviditets fotografering made by MargretheDesigns. Vi kan tilbyde store tylskørter i tre forskellige varianter og et utal af faver. Vi kan tilbyde matchende hårbånd og blomsterkranse til voksne. Som noget nyt har vi også babybump bælter, som er skønne til graviditets fortografering. De kan laves så de matcher barnets køn eller det element fotograferingen, skal foregå i. Kun fantasien sætter grænser.

 • Wedding collection

  Wedding collection made by MargretheDesigns. Her finder du hårbånd med et twist af vintage, perler og sten, som danner rammen om ethvert bryllup. Jeg laver også skræddersyet løsninger til konfirmander hvad enten det er hårpynt eller bælter. Alt er håndlavet, og kan bruges af både børn og voksne, da du bestemmer størrelsen. Ved skræddersyet løsninger kan du kontakte mig, så finder vi sammen ud af hvorledes det skal laves.

 • Foto props

  Foto props til fotografering. Her kan du finde håndlavede vimpler i mange forskellige farver, samt andre sjove ting til fotografering.

pr. side
Viser 1 - 6 af 183
Viser 1 - 6 af 183

Katalog

Mest til fotografer

Information

Nyheder

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tags