Tylskørt

Små prinsesse drømme kan komme i opfyldelse i form af en sød tyl nederdel til billige priser til hverdag eller fest. Skørterne er lavet af tyl i flere lag afhængig af model, og elastik i livet, så det passer de fleste piger. Tylskørterne er også velegnede til gymnastik, dans og leg. Vi kan også hjælpe med at speciel designe dit helt eget unikke ...

Små prinsesse drømme kan komme i opfyldelse i form af en sød tyl nederdel til billige priser til hverdag eller fest. Skørterne er lavet af tyl i flere lag afhængig af model, og elastik i livet, så det passer de fleste piger. Tylskørterne er også velegnede til gymnastik, dans og leg. Vi kan også hjælpe med at speciel designe dit helt eget unikke tylskørt. Så er du på udkig efter et skønt tylskørt, så er det her du skal kigge. Vi kan tilbyde tylskørter til børn fra str. 68 op til str. 122. Enhver pige burde have et tylskørt!

Mere

Tylskørt  18 varer

Underkategorier

  • Tylskørt med puffy effekt

    Lækre tylskørter med puffy effekt i mange forskellige farvekombinationer. Størrelser fra str. 86 op til str. 122. Tyllet er rynket, så de giver et blødt og struttende udseende, og er monteret med en tyl sløjfe i livet. Lige nu kan vi tilbyde med 2 lags tyl, men hjælper gerne med en special order på et tutu skørt efter dit ønske. Et tylskørt der er et must have for alle små piger!

  • Håndlavede tylskørter...

    Små prinsesse drømme kan komme i opfyldelse i form af disse søde tylskørter med strut eller længde. Vi kan tilbyde flere forskellige slags modeller i størrelser fra nyfødt op til voksen eller mama. Tylskørterne er alle med flere forskellige lag tyl i forskellige længder, der giver det perfekte strut. Skørterne kan også laves med længde helt op til 2,5M, så der virkelig er slæb på skørtet. Fantastisk til fotografering eller brudepige. 

pr. side
Viser 1 - 6 af 18
Viser 1 - 6 af 18

Katalog

Tylskørt

Information

Nyheder

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tags