Skønhed

Når der nu er shoppet til den lille prinsesse, så skal den store prinsesse selvfølgelig også forkæles.

Føler du, at du har sensitiv hud, så gælder det om at passe godt på den og ikke mindst bruge de rigtige produkter. Føler du, at din hud er i ubalance, kan de produkter, du bruger, være årsagen. Det betyder ikke nødvendigvis, at du er allergisk....

Når der nu er shoppet til den lille prinsesse, så skal den store prinsesse selvfølgelig også forkæles.

Føler du, at du har sensitiv hud, så gælder det om at passe godt på den og ikke mindst bruge de rigtige produkter. Føler du, at din hud er i ubalance, kan de produkter, du bruger, være årsagen. Det betyder ikke nødvendigvis, at du er allergisk. Hudoverfladen kan være forstyrret og ude af sin ellers sunde vante rytme, og er den først det, reagerer den nemmere på ydre påvirkninger som sol, forurening, stress, madvarer – og visse hudplejeprodukter. Den er blevet sensitiv, og netop sensitiv hud er der mange, der har.

HYPOallergenic makeup

Makeup serie HYPOallergenic er udviklet til sart og sensitiv hud. Dermed også sagt at i tilfælde af en allergisk reaktion, får du alle dine penge retur. Makeup serien er super lækker og tilbydes til en usædvanlig lav pris.

Mol&B Copenhagen

Mol&B Copenhagen er en yderst effektiv hudplejeserie, som sætter ære i miljørigtige og effektive produkter. 

RESULTATER, DER KAN SES OG MÆRKES
  • Gennemfugtet og blød hud
  • Ensartet og smukkere hud
  • Reducerede linjer ved øjne og mund
  • Frisk hud med en sund glød
  • Mindre irritation
  • Elastisk hud, der ikke føles stram

Ringana

Ringana laver veganske og 100% friske hudplejeprodukter. Og med friske, mener vi friske. Produkterne sendes direkte hjem til dig fra fabrikken lige efter produktion Ingen af produkter har fået tilsat unødig fyldstoffer. Selv den mindste detalje tæller, så selv i forsendelse og emballagen er der tænkt på miljøet 

Mere

Skønhed  16 varer

Underkategorier

  • HYPOallergenic makeup

    HYPOallergenic er en makeupserie specielt udviklet til dig der har sart, sensitiv hud eller allergi. Vi samarbejder med europæiske hudlæger og øjenlæger, så risikoen for allergiske reaktioner minimeres. Oplever du mod forventning en allergisk reaktion efter brug af HYPOallergenic makeup, har din forhandler pengene-tilbage-garanti.

pr. side
Viser 1 - 6 af 16
Viser 1 - 6 af 16