Handels- og leveringsbetingelser

På denne side kan du læse om Akrobath.dk's handels- og leveringsbetingelser for webhandel.

Betaling

Akrobath.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Master Card, JCB og American Express MobilePay. Betaling trækkes naturligvis først på din konto, når varen afsendes. Der kan ikke trækkes et større beløb end reserveret ved ordreafgivelse.

Som noget nyt, kan du dele betalingen op med ViaBill. Vi gør opmærksom på, at ViaBill foretager en kreditvurdering og at ethvert økonomisk mellemværende efter endt ordre er en sag mellem kunde og ViaBill.

Akrobath.dk anvender naturligvis såkaldt sikker betaling via SSL og al data krypteres mellem shop og betalingsgateway.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner inklusiv 25 % moms.

Levering i Danmark

Vi ekspederer ordrerne i den rækkefølge de modtages. Ordren ekspederes typisk samme eller efterfølgende hverdag for ordreafgivelse. Vi sender som udgangspunkt med GLS og forudsat postens dag-til-dag levering overholdes, kan ordren normalt forventes leveret 1-2 hverdage efter ordreafgivelse. Pakken bliver afsendt pakke uden omdeling, dog med udbringning mod merbetaling. Akrobath.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser forårsaget af fragtfirmaet elller ikke udleverede forsendelser grundet modtagerens manglende overholdelse af fragtfirmaets regler, bl. a. vedr. korrekt navn på postkassen.

Levering til Bornholm og visse småøer i Danmark er desværre ikke omfattet af dag-til-dag levering, hvorfor forsendelser til disse områder i nogle tilfælde kan vare længere, typisk 2 dage.

Der skal dog ALTID tages højde for ferielukket, hvilket er oplyst på webshoppens forside eller facebook.

Priser for levering

Ved bestillinger på 400,00 DKK og derover sendes ordren fragtfrit i Danmark, ellers er fragtprisen som oplyst ved afgivelse af ordre.

Levering til udland

Vi ekspederer ordrerne i den rækkefølge de modtages. Ordren ekspederes typisk samme eller efterfølgende hverdag for ordreafgivelse. Vi sender med GLS og leveringstiden afhænger af GLS' gældende leveringstider til pågældende land. Akrobath.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser forårsaget af fragtfirmaet eller ikke udleverede forsendelser grundet modtagerens manglende overholdelse af lokale regler, bl. a. vedr. navn på postkassen.

Priser for levering til udland

Akrobath.dk har diffentierede priser afhængig af modtagerland og bestillingens størrelse. Ved bestillinger på over 400,00 DKK opnåes rabat på frgtprisen, ellers er fragtprisen som oplyst ved afgivelse af ordre.

Reklamationer samt generelle henvendelser

Kundeservice

E-mail: info@Akrobath.dk
Tlf.: +45 23 84 30 46 (man-fre kl. 10.00-21.00)

Fortrydelsesret - 14 dages fortrydelsesret

Som udgangspunkt yder Akrobath.dk 14 dages returret. Besked om fortrydelse skal gives til Akrobath.dk senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Såfremt vi ikke modtager besked om fortrydelsesret inden for 14 dage bertfalder fortrydelsesretten. Fra tidspunktet hvor besked om fortrydelse er sendt, skal varen returneres inden for 14 dage, ellers bertfalder fortrydelsesretten.

Det skal bemærkes, at der på alle effekter specialfremstillet efter kundens mål og ønsker ikke ydes returret.

Besked om fortrydelse bedes sendt til: info@akrobath.dk.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du for så vidt muligt returnere varen som du modtog den i orginal emballage. Evt. værdiforringelse af varer, som er brugt yderligere end hvad der kræves for at afgøre varens beskaffenhed, som man ville gøre i en fysisk butik, fastsættes efter hvad varen vurderes at have af værdi i et videre salg.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til det betalingskort du har betalt ordren med. Refundering sker indenfor 10 dage. Returnerer du varer, sker dette for egen regning og risiko. Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Ombytning

Enhver vare kan byttes indenfor 14 dage. Du skal selv betale returfragten for varer der returneres - vi sender den eller de ombyttede varer fragtfrit. Ved returnering vedlægges den leveringsnota der fulgte med din ordre. På denne noteres det hvilken varer man ønsker ombyttet til. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil varebeløbet blive tilbageført indenfor 10 dage. Varer kan kun ombyttes til varer med samme eller lavere pris. Ønskes en vare til en højere pris, bedes en ny ordre afgivet.

Returnering af vare

Varereturnering foregår til nedenstående adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling. Navn og ordrenummer skal vedlægges. Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - evt. forudgående korrespondance, mv.

Akrobath.dk
Rødehusvej 90
9560 Hadsund
Att.:WEBSHOP

Reklamationsret

Akrobath.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert behandling, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles vores webshop indenfor 14 dage. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@akrobath.dk. I fald det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, se www.kfst.dk.

Reklamationer sendes til:
Akrobath.dk
Rødehusvej 90
9560 Hadsund
Att.: Reklamation

Generelle betingelser

Din brug af hjemmesiden og køb af produkter på hjemmesiden, samt disse salgssbetingelser er underlagt dansk lov, og køb betragtes som lavet i Danmark. Dine lovfæstede rettigheder påvirkes ikke af disse vilkår og betingelser

Der tages forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.

Farver

Vi kan desværre ikke garantere, at de farver, som vises på webstedet, præcist gengiver de farver, som produkterne faktisk har. Hvordan farverne gengives, afhænger af indstillingerne på din computer.


Mest solgte

Information

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tags