Om os

Det hele begynder med kærlighed. Kærlighed til livet som det nu engang har formet sig og ført os hen.

Akrobath.dk – MargretheDesigns- Where the magic begins

 

Der var engang, sådan starter alle eventyr og bestemt også i dette prinsesse eventyr. Alle piger har en prinsesse gemt inden i sig uanset alder og hvor man kommer fra. Smilet, glimtet i øjnene og forventningens glæde, når man kommer i brusende tyl, glimtende sten og perler. Man kan næsten ikke stå stille i bar begejstring og man får næsten lyst til at hoppe, dans og springe. Hver dag skal være en fest, det er hverdage der er flest af og de skal udnyttes til fulde.

At stå op til prinsesse drømme hver dag med sommerfugle i maven inden arbejdsdagen begynder, da man ikke ved hvor eventyret fører hen. Hvem vil ikke gerne det!! For mig er det altafgørende at have et job, som man værdsætter og har det godt med.

Inspiration finder jeg i materialer, farver, billeder, snit og generelt blot livet. Vigtigheden af at kvalitet følges hånd i hånd med pris, samt at man kan få håndlavede unikke produkter til en overkommelig pris er en af kerneværdierne. Jeg tilstræber mig at yde en god og personlig service, og er altid åben overfor at hjælpe kunder med at opfylde deres prinsesse drømme.

 

MargretheDesigns er vores et mærke, hvor vi tilbyder håndlavede unikke varer inden for tylkjoler, tylskørter, hårbånd, hårpynt og balkjoler. Efterår 2015 fik vi vores første kollektion hjem til webshoppen, og har siden hen udvidet sortimentet inden for blondekjoler og tylskørter. Alt til at klæde den lille prinsesse på til både fest og hverdag. MargretheDesigns udbydes kun gennem Akrobath.dk.

 

Jeg håber I får en skøn oplevelse her i prinsesseland

 

Kram Marion

Kontakt os

Vi sidder klar til at hjælpe dig via mail. Kontakt os på info@akrobath.dk, og vi svarer dig inden for 24 timer.

Du kan også kontakte os på telefon +45 23 84 30 46 alle hverdage mellem kl. 10.00-21.00. Dog er vi nemmest at træffe via mail, da vores telefontid også ligger i butikkens åbningstid.

Akrobath.dk

Akrobath.dk drives og ejes af KronborgGroup, og fokuserer på salg af sødt børnetøj og accessories til fornuftige priser.

Akrobath.dk
Rødehusvej 90
DK-9560 Hadsund
CVR: 34 31 42 84

Mest solgte

Information

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Tags